София 1619, кв. Княжево,
бул. "Цар Борис III" № 315
0888 018 018
Записване за процедури
Мезотерапия Неинвазивна иглена мезотерапия BDR

Неинвазивна иглена мезотерапия BDR

Един от най-ефекасните методи в профилактиката на стареенето на кожата и корекцията на възрастовите изменения е така наречената неинвазивна иглена мезотерапия чрез метода Beauty Defect Repair (BDR), който може да се приложи на лицето, околочния контур, шията и деколтето. Лицензираната в световен мащаб BDR система комбинира широк спектър от механизми за обновяване на кожата и подобряване на контура на лицето, стимулира деленето на клетките, хидратира, регулира мастната сереция, а кожата става по-гладка и изглежда по-млада.

 

Процедурата започва с биологичен пилинг, съдържащ фруктови и гликолови киселини като по този начин се увеличава пропускливостта на кожата. С всяка процедура концентрацията на киселините постепенно се повишава, за да не се травмира кожата. Следва апаратен микропилинг Profipeel, посредством който равномерно се отстраняват мъртвите клетки, осигурява се по-добра абсорбция на активните съставки, почиства се кожата в дълбочина и видимо се намаляват несъвършенствата. Има ефект на микродермабразио, което обновява и полира кожата. За перфорация на кожата се използват патентована ръкохватка и специална иглена система, с които се вкарва комбинация от botox-like филъри от ново поколение и хиалуранова киселина. Хиалуроновата киселина е със специална структура с изключително малки нано-молекули и нанесена върху кожата след микроперфорацията прониква до по-дълбоките кожни нива. Процедурата завършва с крем-коктейл от подмладяващи съставки и успокояваща маска.

 

Терапията е безболезнена, безопасна и изключително щадяща, което я прави подходяща за всички типове кожа. Излагането на пряка слънчева светлина не води до пигментации, поради което няма проблем да се прилага и в летния сезон.

 

Методът BDR може безпроблемно да се прилага преди и след хирургични интервенции или други козметични процедури. Ефект се постига още след първата терапия, но за по-добър резултат е необходимо да се направят 4 процедури в рамките на един месец, последвани от 4 до 6 поддържащи терапии по веднъж месечно.

 

Мезотерапията BDR се предлага в три разновидности.

 

BDR XL 

 

С BDR XL се правят около 60 000 микроперфорации по цялото лице, шия и деколте. Активните съставки, които се вкарват в кожата попиват напълно и подобряват общия й вид, регенерират цялостно структурата й, намаляват атрофичните проблеми и подобряват тонуса и еластичността.

 

Продължителност: 90 мин.
 

BDR XS

 

BDR XS мезотерапията представлява локална перфорация, която третира допълнително проблемните зони – чело, околоочен контур, устни и назолабиална област. Бръчиците се попълват и изглаждат.

 

Продължителност: 90 мин.

 

BDR XS+XL

 

Процедурата е препоръчителна при по-зрели и проблемни кожи, като се цели както подобряване на цялостното състояние на кожата, така и локалното третиране на участъци с изявени и задълбочени проблеми.

 

Продължителност: 120 мин.

 

 

Цени

XL - еднократна процедура

BGN 175 лв.

XL - пакет от 4 процедури

BGN 630 лв.

XS - еднократна процедура

BGN 155 лв.

XS - пакет от 4 процедури

BGN 558 лв.

XL+XS - еднократна процедура

BGN 195 лв.

XL+ХS - пакет от 4 процедури

BGN 702 лв.