София 1619, кв. Княжево,
бул. "Цар Борис III" № 315
0888 018 018
Записване за процедури
Мезотерапия Мезокеър на Weyergans

Мезокеър на Weyergans

Мезокеър е разработена от утвърдената в козметичната естетика немска фирма Weyergans. Терапията действа на принципа на йонофорезата, което позволява проникване в дълбочина на коктейл от хиалуронова киселина, витамини, протеини и биофункционален серум. Целта на терапията е изглаждане на бръчки и дълбоко хидратиране.

 

Процедурата започва с нежен механичен пилинг,  който отстранява най-горния слой на кожата и я подготвя за по-нататъшно третиране. Следва ензимен пилинг под формата на маска, посредством който се прави почистване в дълбочина.  Мезотерапията се провежда в три стъпки. На базата на прав (галваничен) ток, силата на който пациентът регулира спрямо индивидуалните си усещания, се вкарва коктейл от активни вещества по цялата площ на лицето, шията и деколтето. Във втората стъпка се третират локално бръчките. Последният етап включва пасивна гимнастика на мускулите посредством електростимулация, което има за цел да стегне мускулатурата и цялостния лицев овал. Успокояващата маска фиксира резултата от терапията.

 

Мезокеър е най-щадящата мезотерапия и нейното основно предимство е, че има силен ефект, без да вреди или перфорира кожата, за разлика от процедурите, свързани с необходимостта от инжекции. Не се наблюдават никакви странични ефекти и непосредствено след процедурата пациентът може да се върне към ежедневието си, но е важно да не се излага на слънчева светлина.

 

Времетраене: 120 мин.

 

 

Video
Цени

Еднократна процедура

BGN 140 лв.

Пакет от 4 процедури

BGN 504 лв.