София 1619, кв. Княжево,
бул. "Цар Борис III" № 315
0888 018 018
Записване за процедури
Рехабилитация Масажи

Масажи

Лечебен масаж 

 

Масажът се осъществява чрез специални похвати с лечебна и профилактична цел. Балансира тонуса на мускулатурата, стимулира дейността на органите, активира обмяната на веществата и улеснява изхвърлянето на токсините. Добрият резултат се постига благодарение на умението на терапевта да усети моментното физическо и емоционално състояние на пациента. Масажът успокоява и премахва болката и ускорява оздравителния процес на цялото тяло. Профилактичното действие на масажа се състои в поддържане еластичността на мускулите и подвижността на ставите, повишава защитните сили на организма.

 

Частичен масаж: 30 мин.

Масаж цяло тяло: 55 мин.

 

Лимфодренажен масаж 

 

Действието на масажа върху циркулаторната система се проявява преди всичко върху лимфообращението. При покой лимфата в крайниците не се движи, но след масаж лимфният ток се усилва, което прави лимфодренажният масаж прекрасно средство за намаляване на отоците и облекчаване на болката в крайниците.

 

Времетраене: 60 мин.

 

Детоксикиращ масаж с мед 

 

Лечебните свойства на пчелния мед са известни още от древността. Един от прекрасните начини да се възползваме от доказаните ползи на меда е посредством масажа.  Благодарение на масажните движения се усвояват изключително ценните за организма въглехидрати, които чрез кръвта достигат до черния дроб и стимулират очистващата му функция. Противомикробните, противовъзпалителни и антибиотични свойства на меда влияят изключително добре при простудни заболявания. Витамните и микроелементите укрепват организма, подобряват обмяната на веществата и подпомагат функцията на жлезите с вътрешна секреция. Медът има свойството да извлича токсините от човешкото тяло. Чрез специфичните масажни движения се осигурява проникването през кожата на 100 % от полезните му съставки. Освен всичко друго, масажът с мед действа благоприятно на самата кожа и й придава мекота, гладкост и свежест.

 

Времетраене: 45 мин.

 

Цени

Частичен масаж

50 лв.

Масаж на цяло тяло

80 лв.

Пакет от 10 масажа на цяло тяло

720 лв.

Лимфодренажен масаж

80 лв.

Детоксикиращ масаж с мед

BGN 40 лв.