София 1619, кв. Княжево,
бул. "Цар Борис III" № 315
0888 018 018
Записване за процедури
Терапии Dermio Care Face

Dermio Care Face

По природа хората са заредени с позитивни електрони. Дишайки, с кислорода набавяме необходимите ни негативно заредени електрони. С напредване на годините белите дробове са в състояние да доставят все по-малко от необходимия за нашето тяло кислород. При разпределението на кислорода нашият организъм зарежда с енергия първо жизненоважните органи: сърце, далак, черен дроб и т.н. и често за кожата не остава достатъчно количество кислород. Липсата на енергия затруднява деленето на клетката и регенерацията на кожата, а това води до нейното състаряване.

 

Апаратът DermioCare, разработен от немската компания Weyergans на принципа на квантовата теория, подпомага кислородонасищането, дава енергия на кожата като ускорява клетъчното делене и регенерацията. Синтезът на колаген се стимулира, образува се повече съединителна тъкан, която прави кожата значително по-стегната. Кожата на лицето, шията и деколтето подобрява значително външния си вид и придобива сияност.

 

DermioCare се препоръчва за проблеми и чувствителни кожи, алергии, невродермити, купероза, розацея, уморена и отпусната кожа, както и при загуба на еластичността.

 

Резултатът от процедурите не само се вижда, а се и чувства. Само за 30 минути ще  почувствате кожата си подхранена и освежена.

 

Времетраене: 30 минути

Video
Цени

Еднократна процедура

50 лв.

Пакет от 10 процедури

450 лв.