София 1619, кв. Княжево,
бул. "Цар Борис III" № 315
0888 018 018
Записване за процедури
Дермабразио

Дермабразио BDR

Системата BDR (Beauty Defect Repair) предлага прекрасна комбинация от биологичен и механичен пилинг – процедура, с която ще придадете на кожата си по-здрав и сияен вид.

След като лицето бъде почистено, се прави биологичен пилинг с фруктови и гликолови киселини. При първата процедура се използва 10% - киселина и с всяка следваща процедура процентите постепенно се увеличават. Пилингът подготвя кожата за по-нататъшно третиране. Със специален накрайник се извършва контролираното абразиране, което отстранява мъртвите клетки и стимулира регенерацията на нови клетки.  Успокояващата маска оставя кожата без видими белези от третирането. Епидермисът на кожата бива обновен, повишава се еластичността и се стимулира образуването на еластин и колаген. След терапията пациентът усеща кожата си пречистена,  хидратирана и стегната.

Дермабразиото BDR е напълно безопасно и щадящо за кожата, което го прави подходящ за всички видове кожа и всякаква възраст. Въпреки че не е желателно, излагането на пряка слънчева не води до пигментации, поради което процедуирата може да се прилага без значение от сезона.

За по-дълготраен ефект се препоръчва терапия от 5 процедури (по една седмично).

Продължителност: 60 минути

Цена на еднократна процедура:

Пакет от 5 процедури:

Цени

Еднократна процедура

BGN 111

Пакет от 5 процедури

BGN 499